Wie zijn Delfgaauw Eerkes Advocaten?

Delfgaauw Eerkes Advocaten

Delfgaauw Eerkes Advocaten & Belastingadviseurs bestaat in deze vorm sinds begin 2016 maar beide partners hebben hun sporen in het bedrijfsleven al decennia getrokken.

mr. ing. Jan M. Eerkes (eerkes@deadelft.nl)

Jan Eerkes is meer dan 20 jaar actief geweest als ICT-ondernemer en heeft vervolgens een carrière switch gemaakt naar de advocatuur. Jan Eerkes staat bekend als een toegankelijke advocaat die zich goed kan inleven in de problematiek van een particulier en ondernemer.

Jan Eerkes is als advocaat gespecialiseerd in het ICT-Recht en heeft daarnaast een algemene rechtspraktijk.

Het ICT-Recht houdt zich onder andere bezig met Privacywetgeving (AVG/GDPR), conflicten tussen leveranciers en afnemers van ICT en Cybercrime. 

Verder is Jan Eerkes gespecialiseerd in het arbeidsrecht, huurrecht en het overeenkomstenrecht

 

mr. Leo F. Delfgaauw (delfgaauw@deadelft.nl)

Leo Delfgaauw is sedert 1983 werkzaam in de belastingpraktijk en hij doet dat vanaf 1996 als zelfstandige. In 1997 is hij ook beëdigd als advocaat. U kunt bij hem terecht met vragen over belasting in Nederland maar ook in de overige landen van het Koninkrijk, dus de voormalige Nederlandse Antillen en Aruba. Daartoe is ook een band met een belastingadvieskantoor op Curaçao en Bonaire.

Bij vragen over de structuur van uw onderneming (eenmanszaak, BV, NV) kan Delfgaauw u van dienst zijn . Hij heeft veel ervaring met het tot stand brengen van samenwerkingsvormen zoals vennootschap onder firma en maatschap alsmede het opheffen daarvan op basis van deugdelijke contracten. Fiscale aspecten spelen daarbij vrijwel altijd een rol. Het oplossen van geschillen met leveranciers of afnemers en het incasseren van vorderingen via de Rechtbank komt zeer geregeld op zijn bureau.

Bij fiscaal gunstige overdracht van een onderneming al dan niet na overlijden maar ook bij het oplossen van huwelijksproblemen via echtscheiding en het verdelen van de boedel kan Delfgaauw u terzijde staan. Werkzaamheden worden gedaan op basis van afgesproken tarieven of via een toevoeging van de Raad voor rechtsbijstand.

 

mr. Danny Pieterse (pieterse@deadelft.nl)

Danny Pieterse heeft al een lange staat van dienst als jurist bij de rechtbank Amsterdam. Danny is sinds februari 2019 als advocaat aan ons kantoor verbonden en is gespecialiseerd in het Arbeidsrecht. 

Neem contact met ons op
015 - 7370260 Zaak aanmelden Het is vrijblijvend